DUES PLACES DISPONIBLES CURS 2019-2020

De cara al curs 2019-2020 ens queden vacants dues vacants lliures, si el vostre petit té entre 10 mesos i 2 anys aquí teniu un resum de què oferim, què busquem, quan costa i quin es el procediment per poder formar part. Si us pot interessar contacteu amb nosaltres!

QUÈ OFERIM?

 • Participar en la criança del vostre fill@ i formar tribu amb les altres famílies que formen el grup
 • Grup reduït, màxim 10 infants
 • Un espai familiar i adequat a les necessitats del teu petit, amb pati interior i sortides als parcs més propers (mínim un cop per setmana)
 • Horari de 9.15h a 16h, amb flexibilitat d’entrada i sortida fins al mes de juliol inclòs
 • Acompanyament d’una educadora amb horari de 9.15h a 15h,  una auxiliar en horari de dinar de 13h a 16h i un pamare que realitza la permanència (dia que un pamare el passa a l’espai)
 • Formar part de l’associació Colors, Grup de criança i de la seva assegurança

QUÈ DEMANEM?

 • Edat de l’infant entre 10 mesos i 2 anys.  Actualment hi ha infants entre un i dos anys.
 • Estança a l’espai d’un dels pamares un dia a la setmana de 9h a 16h.  Això no vol dir que si vols venir algún dia més no ho puguis fer
 • Cuinar una vegada per setmana (o una mica menys).  Fem dinars conjunts amb un plat principal que va rotant. Inclou als adults que fan la permanència.
 • Participar en una nateja anual
 • Predisposició a formar part d’alguna comissió (es definirà segons les necessitats del grup)

QUAN VAL?

Al entrar al projecte es necessari fer efectiu els següents pagaments per diferents conceptes:

 • Matrícula: es de  250€, no es retorna i serveix per la fruita, bolquers, tovalloletes, pà, compra d’algun material i per si hi ha algún imprevist.  Aquest concepte NO es torna sota cap circumstància i serveix per reservar la plaça. Es paga una sola vegada
 • Fiança: es de 250€ i es retorna o bé al finalitzar el curs o si es marxa abans que aquest finalitzi, si s’incorpora una altra família en el vostre lloc amb les mateixes condicions que vosaltres.  Es la manera de garantir la subsistència del projecte.  Es paga una sola vegada
 • Quota: 250€ mensuals i es paga el mes per avançat, també es necessari pagar a l’agost tot i que el curs finalitzi al juliol

ENS INTERESSA! COM HO FEM?

Si heu arribat fins aquí es probable que vulgueu saber quins son els següents passos.

 1. Vine a fer-nos una visita, us explicarem com funcionem i aclarirem dubtes.  Escriu-nos a santscolors@gmail.com o truca’ns o envia un whatsapp a 620551320 (Susanna).
 2. Si després de la primera visita seguiu interessats us demanarem que ompliu un formulari per a que totes les famílies es puguin fer una mica a la idea de qui sou
 3. Farem una reunió amb la resta de families per coneixe’ns una mica més i tirar endavant, si tots estem d’acord.

Com veieu es un procés una mica llarg, però volem estar segurs de que qui entra encaixarà.  Així que si esteu interessats no perdeu el temps i escriviu-nos!

PREGUNTES FREQÜENTS

Quina metodologia seguiu? Ens basem principalment amb el joc lliure, però si voleu saber més detalls el millor serà que parleu amb la nostra educadora, ella us aclarirà els detalls.

Com fem el període d’adaptació? El mateix que abans, el millor es parlar-ho amb l’educadora, ella us anirà guiant.  Cada infant ha tingut el seu procés així que no tenim res tancat.  Com us hem dit, podeu venir a l’espai sempre que vulgueu.

Edats dels peques que formen el grup el proper curs? Els peques que encara es queden el curs següent va des dels dos anys i quatre mesos de la mes gran al any i tres mesos de la més petita.

Si teniu més dubtes, poseu-vos en contacte amb nosaltres! Us els resoldrem el més ràpid possible.